Orez Mexican Foarte Simplu De Manevrat (

Orez Mexican Foarte Simplu De Manevrat (
Orez mexican foarte simplu de manevrat ( ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 209 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 36 minute. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frunze de dafin, morcov, mazăre și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pui picant de usturoi cu miere cu orez infailibil, Chipotle Mexican Grill Basmati Rice-cunoscut pentru mâncarea lor Tex Mex proaspăt făcută, orezul lor este cel mai solicitat, și Aragaz Lent Orez Mexican (Orez Spaniol) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați roșiile în jumătate și scoateți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2
Adăugați roșiile și 2 căni de bulion într-un blender și piure. Se strecoară într-un bol și se rezervă lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați suficient bulion suplimentar pentru a face 4 căni de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați ceapa și morcovii și sotati timp de 4 minute până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați usturoiul și sotati timp de 1 minut. Se amestecă orezul și se gătește până se prăjește ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
7
Se adaugă amestecul de bulion de roșii, se amestecă și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Adăugați sarea, frunza de dafin și serrano chile. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Scoateți tigaia de pe foc. Împrăștiați mazărea peste vârful orezului, acoperiți și lăsați orezul să stea 5 minute. Pufați orezul cu o furculiță, transferați-l într-un bol de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În36 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista