Orez Mexican

Orezul Mexican este un fără gluten și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 de minute. Dacă aveți unt, ceapă, orez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. 73 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chipotle Mexican Grill Basmati Rice-cunoscut pentru mâncarea lor Tex Mex proaspăt făcută, orezul lor este cel mai solicitat, Aragaz Lent Orez Mexican (Orez Spaniol) și Mexican Orez Roșu pentru retete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, se topeste untul la foc mediu.
Se adauga orezul, ceapa, ardei și usturoi. Gatiti până când orezul este rumenita și legumele sunt fragede. Se amestecă în apă, rosii, praf de chili și sare și se aduce la fierbere. Reduce căldura și se fierbe, acoperit, până când orezul este fraged, aproximativ 15 la 17 de minute. Se amestecă în brânză și de transfer la un castron de servire.