Orez Mare Creveți Ușor
Orezul mare de creveți ușor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 419 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 8 și costă $ 2.77 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți orez, supă de ceapă condensată, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Orez Ușor Prăjit Cu Creveți, Orez Ușor Prăjit Cu Creveți, și Orez Ușor Prăjit Cu Creveți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu; sotati ceapa, ardeiul gras si ceapa verde pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați creveți, cremă de supă de ciuperci, supă de ceapă franceză și roșii cu ardei verzi chile în amestecul de ceapă; aduceți la fierbere.
Scoateți cratița de pe foc și amestecați orezul și sarea în amestecul de creveți-supă.
Se toarnă amestecul de orez-creveți într-un vas de copt și se acoperă bine cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.
Îndepărtați folia de aluminiu, amestecați și coaceți până la barbotare, încă 30 de minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonios pornit de dulceață ușoară, cu un finisaj lung plin de aroma delicata, picant.