Orez galben cu mazăre de primăvară
Orezul galben cu mazăre de primăvară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 116 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez fiert în pungă, mazăre mică, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Morcovi De Primăvară Cu Orez Galben, Orez Galben Cu Mazăre, și Supă De Primăvară Lemony Cu Mazăre Și Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 4 minute sau până se înmoaie.
Tăiați punga de orez deschisă; se toarnă orezul în tigaie.
Adăugați turmeric; saut 2 minute.
Adăugați bulion, 1/2 cană de apă și sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 12 minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit. Se amestecă mazărea.