Orez De Nucă De Cocos Thailandez

Orezul de nucă de cocos thailandez necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 390 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,17 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de bulion infuzat cu aromă de ghimbir Thailandez, ceapă verde, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Picant Vegan Thai nucă de cocos Curry roșu cu nucă de cocos-șofran orez, Frigarui de pui de nucă de cocos thailandez cu orez de nucă de cocos, și Thai busuioc pui orez castron cu Lemongrass nucă de cocos orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți bulionul, laptele de cocos, orezul și sarea, dacă doriți, într-o cratiță de 4 litri la foc mediu până la fierbere.
Reduceți căldura la minim. Acoperiți și gătiți timp de 15 minute sau până când orezul este fraged.
Lăsați să stea 10 minute.
Se presară cu nucă de cocos și ceapă verde, dacă se dorește.