Orez cu rață și caise

Orez cu rață și caise
Orezul cu rață și caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 580 calorii. Dacă aveți la îndemână caise, fire de șofran, picioare de rață confitate și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Rață de rozmarin cu caise, Piept de rață frecat cu rozmarin cu caise caramelizate, și Piept de rață cu sos proaspăt de cireșe și caise la grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați roșia și gătiți până se înmoaie, 5 minute. Se amestecă boiaua și șofranul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
șofranșofran
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
5
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
6
Adăugați jumătate din bulion și fierbeți ușor până se absoarbe, 8 minute. Se amestecă rața, chorizo, măslinele și caisele și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Rață întreagăRață întreagă
7
Adăugați bulionul rămas și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Coaceți tigaia descoperită până când orezul absoarbe lichidul și este fraged, 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista