Orez cu nucă de cocos-ghimbir cu năut și ardei iute

Orez cu nucă de cocos-ghimbir cu năut și ardei iute
Orezul de nucă de cocos-ghimbir cu năut și ardei iute este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 477 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, orez, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de pui și orez cu ardei iute verde și ghimbir, Nucă De Cocos-Ghimbir Năut Și Roșii, și Carne De Vită Thailandeză Cu Ardei Iute Și Busuioc Peste Orez De Cocos.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ardeii iute, ghimbirul și albii de scallions și amestecați 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ardei IuteArdei Iute
GhimbirGhimbir
3
Adăugați bulionul de pui, orezul, nuca de cocos și coaja de tei. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și acoperiți. Gatiti 17-18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Nucă De CocosNucă De Cocos
OrezOrez
4
Adăugați năutul în ultimele 5 minute de gătit. Finalizați orezul amestecând sucul de lămâie, verdeața scallions și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
NăutNăut
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
VerziiVerzii
OrezOrez
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista