Orez cu nucă de cocos (Arroz con Coco)
Orezul de nucă de cocos (Arroz con Coco) este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Acest fel de mâncare are 462 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de nucă de cocos, lapte de nucă de cocos, plus 1 1/2 lingurițe de zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Arroz Con Coco (Orez Columbian De Nucă De Cocos), Arroz con Coco (budincă cubaneză de orez cu nucă de cocos), și Orez cu nucă de cocos și linte (arroz con Coco y Lentejas).
Instrucțiuni
Așezați orezul, 3/4 cană de apă, laptele de cocos, zahărul și sarea într-o cratiță medie și amestecați pentru a combina. Aduceți orezul la fiert, apoi reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când apa s-a evaporat chiar sub nivelul orezului și încep să se formeze mici găuri la suprafață, amestecând ocazional, astfel încât orezul să nu se lipească de fundul tigaiei și să ardă. Reduceți căldura la cea mai mică setare, acoperiți cratița și continuați să gătiți până când orezul este fraged, 20 până la 25 de minute.
Pufați orezul cu o furculiță și amestecați stafidele. Acoperiți cratița și lăsați-o să stea de pe foc până când stafidele sunt pline și calde, 10 minute.
Presărați orezul cu nuca de cocos prăjită și serviți.