Orezul cu ghimbir de nucă de cocos fără Gluten este un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție conține 148 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână orez obișnuit, tei, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de Tempeh cu ghimbir portocaliu și orez brun cu vinaigretă balsamică portocalie (vegană, fără gluten dacă se folosește tempeh fără gluten), Crunch De Orez Cu Ghimbir Fără Gluten, și Blondies de ghimbir cu nucă de cocos prăjită (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți bulionul, laptele de cocos, ghimbirul și sarea până la fierbere în cratiță de 3 litri la foc mediu-mare. Se amestecă orezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Ghimbir
Bulion
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 15 minute sau până când orezul este fraged și lichidul este absorbit; scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
3
Adăugați coaja de tei și ceapa. Puf de orez, coaja de tei si ceapa usor cu furculita pentru a se amesteca.