Orez brun rapid și pilaf de ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 264 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de orez brun, ulei de măsline, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 86%. Încercați Orez brun rapid și pilaf de ciuperci, Orez Brun Pilaf De Ciuperci, și Orez Brun-Pilaf De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și țelina; gatiti 3 minute sau pana cand sunt crocante, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați ciuperci; gatiti 3 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
4
Adăugați bulion; se amestecă. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Se amestecă orezul; capac. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 5 minute.