Orez brun prăjit cu ciuperci și nuci de pin

Orez brun prăjit cu ciuperci și nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați orezul brun prăjit cu ciuperci și nuci de pin. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 336 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de oțet balsamic, usturoi, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Orez Brun Prăjit Cu Ciuperci De 30 De Minute, Orez Brun Cu Ciuperci Și Nuci De Pin Prăjite, și Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un wok mare sau o tigaie la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați ulei de arahide; vârtej.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
3
Adăugați ceapa și usturoiul; se prăjește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Adăugați ciuperci și nuci de pin; se prăjește 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Nuci De PinNuci De Pin
5
Adăugați orez; se prăjește 1 minut. Se amestecă oțet balsamic și sare; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
OrezOrez
SareSare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista