Orez brun-frunze de struguri umplute în sos de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați frunzele de struguri umplute cu orez brun în sos de roșii. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 156 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, pătrunjel cu frunze plate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Frunze de struguri umplute cu orez brun, Frunze De Struguri Umplute Cu Miel Și Orez, și Frunze De Struguri Umplute Cu Orez Și Coacăze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; adăugați orez și 1/2 linguriță sare. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 40 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți de pe foc; descoperiți și răciți la temperatura camerei.
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați prazul; gatiti 10 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent (nu se rumeneste).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
5
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut. Rezervați 1/4 cană amestec de praz; amestecați amestecul de praz rămas în orez. Se amestecă pătrunjelul și următoarele 7 ingrediente (pătrunjel prin 1/8 linguriță sare) în amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Usturoi
Praz
Orez
Sare
6
Adăugați 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
7
Combinați 1/4 cană de amestec de praz rezervat, roșii și 1/8 linguriță de piper negru în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Tomate
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se ia de pe foc.
9
Clătiți frunzele de struguri cu apă rece; se scurge bine. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Struguri
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
10
Îndepărtați tulpinile; aruncați. Selectați 24 de frunze mari; rezervați frunzele rămase pentru o altă utilizare. Lingură 1 lingură rotunjită de amestec de orez pe centrul fiecărei frunze de struguri. Aduceți 2 puncte opuse ale frunzei în centru; pliați peste umplutură. Începând de la 1 parte scurt, rola frunze bine, jeleu rola de moda. Repetați procedura cu frunzele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri
Jeleu
Orez
Rola
11
Nestle frunze de struguri umplute, cu cusături în jos, în sos de roșii. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic 20 de minute sau până când se încălzește bine.