Orez și mazăre

Orez și mazăre
Orezul și mazărea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 419 calorii. Această rețetă servește 6. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați chile, frunze de cimbru, mazăre gungo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Orez inspiralizat: Risotto de orez parmezan cu sparanghel și mazăre verde (fără Gluten), Orez și mazăre, și Orez și mazăre.

Instrucțiuni

1
Deși această bază din Caraibe se numește orez și mazăre, este, de fapt, orez și fasole. În mod tradițional, mazărea gungo - numită și mazăre gunga, mazăre Congo, mazăre fără ochi sau, cel mai familiar, mazăre porumbel-sunt folosite, dar nu o fac un punct de lipire. Am folosit adesea mazăre cu ochi negri și o dată sau de două ori afine sau fasole. Adevărul este că, așa cum aproape o are cântecul, orice fasole o va face.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Mazăre PorumbelMazăre Porumbel
AfineAfine
MazăreMazăre
OrezOrez
2
Scurgeți și clătiți mazărea gungo și încălziți uleiul într-o cratiță grea, care are un capac. Se prăjește ceapa aproximativ 5 minute, amestecând din când în când, lăsând-o să se înmoaie și să se rumenească puțin. Apoi adăugați chile și usturoiul tocat și dați totul o agitare bună în jur. Acum amestecați orezul, asigurându-vă că este acoperit cu ulei, apoi turnați laptele de cocos și bulionul de pui sau legume și amestecați mazărea gungo scursă. Aduceți la o bulă, fixați capacul și reduceți focul la foarte mic și lăsați-l să gătească ușor timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
Lapte De CocosLapte De Cocos
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
MazăreMazăre
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Verificați dacă orezul este gătit și lichidul este absorbit - dați orezului încă 5 minute dacă are nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
4
Se presară cu cimbru proaspăt tocat și se condimentează cu sare, dacă se dorește, bifurcându-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
SareSare

Echipamente

DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista