Orecchiette cu năut și Broccoli Rabe

Orecchiette cu năut și Broccoli Rabe
Orecchiette cu năut și Broccoli rabe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 486 calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de parmezan, năut, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Orecchiette Cu Broccoli Rabe & Năut, Orecchiette cu Broccoli rabe și năut prăjit, și Orecchiette ai broccoletti (Paste Orecchiette cu Broccoli rabe) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați naut și sotati 2 minute sau până când abia încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați usturoi și piper roșu zdrobit și saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
UsturoiUsturoi
3
Adăugați broccoli rabe și bulion de pui în tigaie; aduceți la foc mic și gătiți 3 minute sau până când broccoli rabe este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă pastele fierbinți și sarea; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
5
Împărțiți între 4 boluri puțin adânci și acoperiți fiecare cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Revista