Orange Sunrise

Orange Sunrise
Orange Sunrise ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 84 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați gelatină cu aromă de portocale jell-o, topping cu bici rece, vodcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Banana - Portocaliu Răsărit, Clătite Portocalii Sunrise, și Clătite Portocalii De Răsărit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați apă clocotită în amestecurile de gelatină într-un castron mare; se amestecă cu biciul 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă vodca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Adăugați COOL WHIP și zest; se amestecă până când COOL WHIP este complet topit și amestecul este bine amestecat.
3
Se toarnă în tigaie pătrată de 8 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Dați la frigider 3 ore sau până când este ferm.
5
Tăiați în 36 de bucăți pentru a servi. Puneți la frigider resturile.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista