Orange Cranberry Bundt tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 337 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, lichiorul de portocale grand marnier, coaja de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cranberry Orange Bundt Tort cu o glazura de portocale, Orange Cranberry Bundt Tort, și Tort de merișoare-portocale-condimente Bundt 0 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350. Înveliți o tigaie Bundt de 10 " cu spray de gătit și praf cu 1 lingură de făină. Într-un castron, combinați restul de 3 căni de făină, zahăr granulat, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare. Într-un alt castron, bateți ouăle, Zara, uleiul, sucul de portocale, coaja, vanilia și merisoarele; se amestecă în amestecul de făină și se toarnă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Bicarbonat De Sodiu
Spray De Gătit
Suc De Portocale
Afine
Lapte Bătut
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Bateti
Bol
Cuptor
2
Coaceți până când scobitoarea introdusă în tort iese curată, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
3
Lăsați să se odihnească 15 minute; transferați tortul pe grătar și răciți complet. Într-un castron, amestecați zahărul de cofetărie și lichiorul de portocale până se omogenizează. Cu o frigăruie, introduceți mai multe găuri în partea de sus a tortului și stropiți cu glazură.