Omurice
Omurice ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 471 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână alt, ulei vegetal, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Omurice, și Omurice (Orez Japonez De Omletă).
Instrucțiuni
Adăugați ouăle, smântâna și sarea într-un castron și bateți până când albușurile și gălbenușurile sunt bine combinate.
Adăugați uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10", apoi adăugați ceapa, morcovii și usturoiul. Saut la foc mediu până când morcovii sunt fragede.Întoarceți căldura la mare, adăugați puiul și continuați saut până când puiul s-a încălzit.
Adăugați orezul în tigaie și folosiți o spatulă pentru a rupe aglomerările și combinați uniform.
Adăugați ketchup-ul și amestecați până când totul este bine combinat. Gustă orezul și condimentează cu sare și piper după gust.Puneți orezul pe o farfurie, apoi puneți tigaia la loc pe foc.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie.Folosiți o spatulă pentru a agita ușor cașul de câteva ori, dar nu mai amestecați chiar înainte de a nu mai rămâne suficient lichid pentru a se întinde pe tigaie. Acoperiți tigaia cu un capac și reduceți focul la mediu scăzut. Ouăle se fac atunci când nu mai curg, dar suprafața superioară pare încă umedă. Dacă utilizați un capac de sticlă, oul trebuie făcut atunci când paharul este fierbinte la atingere.Glisați oul din tigaie și pe orez.
Se ornează cu ketchup și pătrunjel pentru a servi.