Omlete Monterey Jack cu slănină, Avocado și Salsa

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Omletele Monterey Jack cu slănină, Avocado și Salsa ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 1050 calorii, 42G de proteine, și 94G de grăsime fiecare. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, salsa îmbuteliată, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Rețete similare includ Omletă cu Avocado, slănină și Monterey Jack, Monterey Jack Salsa, și Monterey Jack Quesadillas cu Salsa de pere.
Instrucțiuni
Reîncălziți slănina conform instrucțiunilor pachetului până când este crocantă; se sfărâmă grosier. Se amestecă slănina, 1/2 cană de brânză, avocado și salsa; pus deoparte pentru a fi folosit ca umplutură.
Combinați restul de 1/2 cană de brânză și coriandru într-un castron.
Bateți împreună ouăle, apa, sarea și piperul. Topiți 2 Linguri. unt într-o tigaie antiaderentă de 9" la foc mediu-mare.
Se toarnă jumătate din amestecul de ouă în tigaie și se presară cu jumătate din amestecul de coriandru-brânză. Pe măsură ce oul începe să gătească, ridicați ușor marginile omletei cu o spatulă și înclinați tigaia, astfel încât porțiunea nefiertă curge dedesubt.
Presărați 1 parte de omletă cu jumătate de umplutură de slănină. Îndoiți în jumătate. Gatiti la foc mediu-mic 45 de secunde.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald. Repetați procedura cu untul rămas, amestecul de ouă, amestecul de coriandru-brânză și umplutura de slănină.