Omlete cu somon mărat cu cremă frage
Rețeta Omlete cu somon mărar cu Creme Fraiche se poate face în aproximativ 20 de minute . Această rețetă fără gluten, primară, pescatariană și cetogenă servește 6 și costă 3,57 USD per porție . O porție conține 550 de calorii , 42 g de proteine și 40 g de grăsimi . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați brânză elvețiană, mărar, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63% , ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Tort cu prune cu migdale cu cremă fragedă , bavarez cu nucă de cocos cremă fragedă și supă cremă aurie de ciuperci cu șalotă crocantă și cremă fragedă .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți ouăle, laptele, sarea și piperul până se omogenizează.
Pentru fiecare omletă, într-un 8-in. tigaie rezistenta la cuptor, topeste 1 lingurita de unt la foc mediu.
Turnați 1/2 cană amestec de ouă în tigaie.
Stropiți cu 1/3 cană somon, 1/2 cană brânză și 1 linguriță mărar tăiat. Pe măsură ce ouăle se întăresc, ridicați marginile, lăsând porția nefiartă să curgă dedesubt. Gătiți până când ouăle sunt aproape întărite.
Se prăjesc la 6 inchi de la căldură timp de 1-2 minute sau până când ouăle sunt complet întărite. Îndoiți omleta în jumătate; transfera pe o farfurie. Acoperiți cu 2 linguri de creme fraiche și o crenguță de mărar. Repetați pentru omletele rămase.