Omletă spaniolă cu cartofi și Chorizo
Rețeta omletă spaniolă cu cartofi și Chorizo ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 528 calorii, 28G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Pui și Chorizo Romesco cu cartofi spanioli și Kale, Habas Con Chorizo (Chorizo Spaniol Cu Fasole), și Omletă Spaniolă.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Adăugați ceapa galbenă și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați chorizo, cartofi, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până când cartofii sunt fragede, 10 minute. Se amestecă pătrunjelul.
Se toarnă ouăle în tigaie și se amestecă pentru a distribui ingredientele.
Se presară cu Manchego și se transferă la cuptor.
Coaceți omleta până se umflă și se rumenesc în jurul marginilor și un cuțit iese curat, aproximativ 15 minute.Împărțiți salata verde și ceapa roșie între farfurii individuale și stropiți cu uleiul rămas.
Tăiați omleta în pene și serviți cu salata.Bacsis: această omletă spaniolă este delicioasă servită rece ca hors d ' oeuvre. Folosiți un tăietor de prăjituri sau un pahar pentru a tăia unul în bucăți de mușcătură.