Omletă grecească cu Feta
Rețeta omletă grecească cu Feta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 minute. Această rețetă face 20 de porții cu 13 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați strâns frunze de spanac pentru bebeluși, brânză feta athenos, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Omletă Grecească Cu Cartofi Și Fetan, Omletă Grecească, și Omletă Grecească De 90 De Secunde.
Instrucțiuni
Gatiti spanacul, ceapa si usturoiul intr-o tigaie mica antiaderenta pulverizata cu spray de gatit la foc mediu 4 min. sau până când ceapa este crocantă, amestecând frecvent. Se amestecă roșiile.
Bateti ouale si laptele pana se omogenizeaza.
Adăugați în tigaie; înclinați tigaia pentru a acoperi uniform amestecul de spanac. Gatiti 2 pana la 3 min. sau până când ouăle sunt aproape setate, ridicând ocazional marginea cu spatula și înclinând tigaia pentru a permite porțiunii nefierte să curgă dedesubt. Se acoperă cu 3 linguri. brânză; gatiti 1-2 min. sau până când ouăle sunt setate, dar partea de sus este încă ușor umedă.
Slip spatula sub omleta, vârful tigaie pentru a slăbi și ușor ori omleta în jumătate.
Se presară cu brânză rămasă; tăiat în jumătate.