Okra La Grătar Piperat Cu Sos De Scufundare Cu Lămâie-Busuioc

Okra La Grătar Piperat Cu Sos De Scufundare Cu Lămâie-Busuioc
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Okra la grătar piperat cu sos de scufundare cu lămâie-busuioc ar putea fi o rețetă super de încercat. O porție conține 145 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,49 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, busuioc, okra și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Nu atât de prăjit Okra cu sos de scufundare Scallion, Fasole verde indoneziană la grătar cu sos de lămâie aioli, și Cajun Tempuran Okra cu sos de scufundare Scallion pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o strecurătoare cu plasă de sârmă cu 3 straturi de pânză de brânză sau 1 filtru de cafea (12 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Așezați strecurătoarea peste un castron. Lingura iaurt în filtru. Acoperiți și răciți 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Îndepărtați iaurtul, aruncând lichidul strecurat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
4
Preîncălziți grătarul la 400 până la 450 de căldură (mare).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Combinați iaurtul strecurat, busuiocul, următoarele 3 Ingrediente, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. pepper. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
6
Aruncați împreună okra, uleiul de măsline și restul de 1 linguriță. sare și 1 linguriță. ardei într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
BameBame
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Grill okra, acoperit cu capac de grătar, peste 400 până la 450 (mare) căldură 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până la licitație. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Transferați okra într-un vas de servit și serviți cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
BameBame
9
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista