Oh, Atât De Bun Cotlet De Porc

Oh, Atât De Bun Cotlet De Porc
Oh, atât de bun cotlet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți cotlet de porc, apă, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 27 ar spune că a lovit la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Prune-Cotlet De Porc Bun, Friptura de porc și provocarea bună și bună pentru tine, și Cotlete Bune De Miel De Cimbru.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu și rumeniți Cotletele de porc pe ambele părți, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Bateți împreună apa, amestecul de sos brun, zahărul brun, oțetul și praful de usturoi într-un bol până când zahărul este dizolvat și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Sos BrunSos Brun
Zahăr BrunZahăr Brun
OțetOțet
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Se toarnă amestecul de sos peste Cotletele de porc rumenite. Acoperiți tigaia, reduceți focul la minim și fierbeți până când cotletele sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista