Oala Sub Presiune Barbeque Porc
Oala sub presiune carne de porc Barbeque ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 373 calorii. Un amestec de sos de grătar, sare și piper, friptură de fund de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Oala Sub Presiune Gratar Pui, Aragaz Lent Georgia Tras Carne De Porc Barbeque, și Coaste De Porc Sub Presiune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentează carnea de porc cu praf de usturoi, sare și piper; așezați într-o oală sub presiune de 4 până la 6 litri. Umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Închideți capacul și aduceți până la 15 kilograme de presiune. Gatiti timp de 1 ora. Eliberați presiunea și scurgeți sucurile, rezervând aproximativ 2 căni. Se toacă carnea de porc și se amestecă cu sosul de grătar, adăugând lichid rezervat dacă este necesar pentru a atinge consistența dorită.