Oală De Ardei Antiguan
Oala de ardei Antiguan este o fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 1511 calorii, 77g de proteine, și 66g de grăsime. Pentru $ 8.32 pe portie, această rețetă acoperă 70% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de ghindă, ulei vegetal, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Picant Crock Oală Chili Piper Pui, Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, și Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, combinați mazărea porumbelului și suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch. Se aduce la fierbere la foc mare, și se fierbe timp de minute.
Scoateți tigaia de pe foc, acoperiți bine și lăsați să stea 1 oră. (Sau înmuiați fasolea peste noapte într-un castron mare cu suficientă apă rece pentru a acoperi cu 1 inch.)
Scurgeți mazărea și readuceți-le în cratița medie cu suficientă apă proaspătă pentru a acoperi cu 1 inch. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce focul la minim și se fierbe până când mazărea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-un cuptor olandez de 5 litri sau fierbător de supă, aduceți carnea de vită cornată, hockul de șuncă și apa la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Scurgeți carnea, rezervând atât carnea, cât și lichidul de gătit.
Scoateți carnea din cârligul de șuncă și tocați-o grosier; aruncați oasele.
Într-un cuptor olandez de 5 litri sau fierbător de supă, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați ceapa, ceapa verde, usturoiul și ardeiul iute. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa s-a inmuiat, aproximativ 4 minute. Apoi amestecați roșiile, pasta de roșii, arpagicul și cimbru, rupând roșiile cu o lingură. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 10 minute.
Se amestecă vinetele, calabaza și ignamul alb și se fierbe timp de 5 minute, amestecând des. Se amestecă lichidul de gătit rezervat pentru carne și carnea. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe, amestecând des, până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Se amestecă mazărea porumbelă gătită și spanacul și se gătește până când spanacul s-a ofilit, aproximativ 5 minute. Condimentează cu ardeiul, în funcție de căldura ardeiului chile
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;