O tigaie Lasagnan este un curs principal care servește 6. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 332 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sos de spaghete, brânză colby-monterey jack, cremă condensată de supă de ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Skillet Lasagna, Skillet Lasagna, și Skillet Lasagna.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă roșiile și sosul de spaghete; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Într-un castron mic, combinați supa, ouăle, brânza de vaci și condimentele italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Biscuiți Din Grâu Integral
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Întoarceți 1 cană de sos de carne în tigaie; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Strat cu 1 cană amestec de brânză de vaci, 1-1/2 căni sos de carne și jumătate din tăiței, rupându-se pentru a se potrivi. Repetați straturile de amestec de brânză de vaci, sos de carne și tăiței. Se acoperă cu sosul de carne rămas. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-17 minute sau până când tăiței sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu Integral
Rețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se ia de pe foc.
7
Se presară cu brânzeturi mărunțite; acoperiți și lăsați să stea 2 minute sau până se topește.