Oțet De Cidru-Sfeclă Murată
Sfecla murată cu oțet de cidru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 117 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, zahăr, cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Prăjită Cu Oțet Balsamic, Usturoi Și Cimbru, și Sfeclă Murată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, aduceți la fiert amestecul de oțet, zahărul, ceapa, usturoiul, semințele de muștar, frunzele de dafin, cuișoarele, boabele de piper, cimbru și oregano. Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți sfecla până când este crocantă, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și transferați într-un vas rezistent la căldură.
Se toarnă lichidul fierbinte peste sfeclă și se lasă să stea la temperatura camerei timp de 4 ore sau se dă la frigider peste noapte.
Scurgeți sfecla, transferați într-un castron și serviți.