Nuci Pecan Piperate
Peppered Pecans necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.76 pe portie, veți obține o farfurie care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 82G de grăsime, și un total de 800 calorii. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați cimbru măcinat, sos de piper, boia măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 92%. Rețete similare sunt Nuci Pecan Prăjite Cu Miere, Pui De Arțar Și Portocaliu Cu Nuci Pecan Piperate, și Chiftele Piperate.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați o tigaie mare de prăjire grea cu spray de gătit.
Amestecați ardeiul negru, ardeiul alb, ardeiul cayenne, ardeiul și cimbrul uscat într-un bol mic. Pune deoparte.
Bateți albușurile de ou într-un bol mare până se spumează.
Adăugați Worcestershire, sos fierbinte și aromă de fum lichid și amestecați pentru a amesteca. Aruncați pecanele și amestecați pentru a acoperi bine.
Turnați nucile pecan acoperite într-o strecurătoare pentru a scurge amestecul suplimentar de albus de ou; reveniți în castron și adăugați amestecul de piper. Se amestecă bine pentru a acoperi fiecare pecan cu condimente.
Răspândiți pecanii în tigaia de prăjire pregătită. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 5 minute și amestecați nucile pecan; prăjiți încă 5 minute și amestecați din nou. Opriți focul și prăjiți nucile pecan încă 5 până la 10 minute până când nucile pecan sunt ușor rumenite și parfumate.
Se lasă să se răcească și se servește la temperatura camerei.