Nuci Condimentate Indian Cu Nucă De Cocos
Nuci condimentate Indian cu nucă de cocos este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 277 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați arahide prăjite, coriandru măcinat, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Nuci de ziar: nuci condimentate indiene cu nucă de cocos, Nuci Condimentate Indian Cu Nucă De Cocos, și Nuci Condimentate Indiene.
Instrucțiuni
Puneți bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele și semințele de cardamom verde și negru într-o mașină de tocat condimente și pulsați până la măcinat fin. A se păstra într-un recipient etanș, ferit de lumina directă a soarelui, până la 6 luni.
Faceți nucile: Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Se amestecă arahidele, nucile pecan, nuca de cocos, uleiul vegetal, chimenul, coriandrul, 2 lingurițe de garam masala și 1 linguriță de sare într-un castron și se toarnă pe foaia de copt pregătită.
Coaceți 40 de minute, rotind la jumătatea drumului pentru coacere uniformă.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească. (Dacă doriți, serviți nucile în mici conuri de hârtie pergament!)