Nuci și fructe prăjite cu miere

Nuci și fructe prăjite cu miere
Nuci și fructe prăjite cu miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 180 de calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, miere, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere Prăjită "Nuci" (Năut), Nuci Prăjite Cu Muștar De Miere, și Miere Prăjită Nuci Condimentate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folie; acoperiți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Încălziți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Se amestecă în miere; gatiti 2 minute sau până când amestecul bule în jurul marginilor de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați nuci și următoarele 5 ingrediente (nuci prin cuișoare) și gătiți la foc mediu 8 minute sau până când nucile sunt aurii, amestecând frecvent. Se amestecă stafidele. Se întinde imediat pe foaia de copt pregătită; se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista