Nucșoară Cheesecake
Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 429 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de extract de migdale, zahăr, firimituri de cracare graham și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Plăcintă cu mere Cheesecake cu arțar - nucșoară burniță, Bușteni De Nucșoară, și Napolitane Cu Nucșoară.
Instrucțiuni
Periați gros o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu 1/2 din untul topit și puneți-l la congelator pentru a se întări, aproximativ 10 minute. Când este greu, repetați pentru a face un strat gros de unt.
Reglați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un mixer prevăzut cu un accesoriu pentru palete (sau folosind un mixer de mână), bateți crema de brânză până când este pufoasă și foarte netedă. Bateți în extracte, nucșoară, zahăr și sare. Pe rând, adăugați ouăle, răzuind vasul după fiecare adăugare.
Se toarnă în tigaia pregătită și se așează tigaia pe o foaie cu două straturi de folie de aluminiu, cu cel puțin 3 inci de folie în jurul tigaiei. Îndoiți folia de aluminiu în jurul părților laterale ale tigaiei.
Umpleți o tigaie suficient de mare pentru a ține tigaia cu apă fierbinte la o adâncime de aproximativ 1 inch, apoi ridicați tortul învelit în folie în tigaia de prăjire, păstrând folia întoarsă astfel încât să împiedice revărsarea sau scurgerea apei în tort. Folia nu trebuie închisă peste partea superioară a tortului. Aveți grijă să nu rupeți găurile din folie!
Coaceți până când vârful tortului este maro auriu și uscat la atingere, deși încă puțin moale în centru, aproximativ 1 1/2 ore. Ar trebui să "tremure" puțin când scuturați tigaia; se va întări mai mult pe măsură ce se răcește.
Scoateți tigaia din Baia de apă, îndepărtați folia și lăsați să se răcească la temperatura camerei 15 minute. La frigider, neacoperit, cu 2 ore înainte de a scoate tortul din tigaie.
Pentru a scoate tortul din tigaie, îndepărtați mai întâi părțile laterale. Acoperiți suprafața cu folie de plastic.
Așezați o farfurie mare peste tort, apoi întoarceți tortul și pe farfurie, atingând dacă este necesar pentru a ajuta tortul să se îndepărteze de fundul tigaiei. Dacă atingerea nu face trucul, încercați o torță de suflare sau un arzător de aragaz pentru a încălzi fundul tigaiei pentru a o slăbi.
Scoateți fundul tăvii și presărați uniform suprafața expusă cu firimituri de cracare graham.
Așezați o farfurie de servire peste firimituri și întoarceți din nou tortul, astfel încât firimiturile să formeze crusta de jos și partea superioară să fie acoperită cu plastic. La frigider, ușor acoperit, cu cel puțin 3 ore sau peste noapte înainte de servire.