Nu-Roșii-Necesar Italian Condimentat Se Amestecă Prăji
Nu-roșii-necesar Italian condimentată se amestecă prăji este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 221 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 124 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână carne de piept de pui, pudră de usturoi, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Carne de vită și varză se amestecă, Carne de vită și Broccoli, și Friptură De Susan Se Amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, usturoiul praf, sarea și piperul împreună într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați pui cubat în pungă și agitați până când este bine acoperit.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați puiul; gatiti si amestecati pana cand puiul nu mai este roz, aproximativ 5 minute. Se amestecă ardeiul gras, ceapa, dovleceii, ciupercile, bulionul de pui și pansamentul Italian. Acoperiți și fierbeți până când legumele și carnea sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.