Nu parmezanul de vinete al mamei mele (Vegan și fără Gluten)

Nu parmezanul de vinete al mamei mele (Vegan și fără Gluten)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că nu încercați parmezanul de vinete al mamei mele (Vegan și fără Gluten). Această rețetă face 6 porții cu 400 de calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, aminoacizi lichizi braggs, sos de spaghete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Parmezan De Vinete Fără Gluten, Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat), și Paste Cu Parmezan De Vinete { Fără Gluten } pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista