Nu Mac-ul și brânza mamei tale
Nu Mac-ul și brânza mamei tale ar putea fi doar felul principal pe care îl cauți. Această rețetă servește 8 și costă 2,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 669 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, praf de chili, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 54%. Rețete similare includ Vegan Mac și brânză, Cel mai bun Vegan Mac N ' Brânză, și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați gemelli și reveniți la fierbere. Gatiti descoperit, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 8 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Adăugați ulei de măsline și aruncați pastele până când sunt acoperite; deoparte.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită măcinată. Condimentează cu sare și piper negru. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita este friabila, rumenita uniform si nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime. Pune deoparte.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți 3 linguri de unt și făina într-o tigaie mare la foc mic. Gatiti si amestecati pana cand untul este topit si faina este incorporata, apoi amestecati incet laptele. Se amestecă brânza fontina, brânza Cheddar ascuțită, brânza Cheddar albă și 1/4 cană parmezan; gătiți, amestecând constant, până când brânza se topește și sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentează cu boia de ardei, nucșoară, praf de usturoi, scorțișoară și pudră de chili. Condimentează după gust cu sare și piper negru. Amestecați pastele și carnea de vită și transferați amestecul într-un vas mare de copt.
Combinați 2 linguri de unt, pesmet și restul de 2 linguri de parmezan într-un bol.
Presărați amestecul peste pastele din vasul de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la bule, aproximativ 12 minute, apoi puneți cuptorul la fiert. Se fierbe până se rumenesc ușor, încă 3 minute.