Nor de lămâie cu compot de căpșuni-mentă
Norul de lămâie cu compot de căpșuni-mentă este un fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. O porție conține 167 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați menta, albușuri de ou, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă Cu Nori De Lămâie Cu Compot De Rubarbă De Căpșuni, Tartă cu nori de lămâie cu compot de rubarbă, și Compot de rubarbă și căpșuni cu mentă proaspătă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti nor, Incalziti cuptorul la 35
Înveliți ușor un vas de 1 1/2-quart souffl cu spray de gătit.
Se presară cu 2 linguri de zahăr, scuturând excesul.
Așezați vasul pe o foaie de copt.
Combinați 1/2 cană de zahăr și amidon de porumb într-o cratiță medie, amestecând cu un bici. Se amestecă coaja de lămâie, sucul și gălbenușurile de ou.
Se pune la foc mediu; gatiti 3 minute sau pana se ingroasa, amestecand constant.
Scoateți din căldură; răzuiți imediat amestecul într-un vas de sticlă. Se răcește la temperatura camerei.
Puneți albușurile de ou și sarea într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 30 de secunde sau până se spumează. Măriți viteza mixerului la mare. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând doar până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor un sfert din amestecul de albus de ou în amestecul de gălbenuș de ou; pliați ușor amestecul de albus de ou rămas. Lingura în vasul pregătit.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până se umflă și se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor și răciți la temperatura camerei pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti compotul, combinați căpșunile, 2 linguri de zahăr și menta; aruncați ușor. Acoperiți și răciți.
Se servește cu nor de lămâie.