Ciocolata neagra negrese ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 9 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 335 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, ouă, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Negrese dulci și sărate: negrese cu ciocolată neagră cu Dulce de Leche, Negrese Cu Ciocolata Neagra, și Negrese Cu Ciocolata Neagra pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mic, amestecați frecvent untul și ciocolata până se topesc și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul, ouăle, vanilia, făina și nucile până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Nuci
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
3
Întindeți aluatul uniform într-o tigaie pătrată de 8 inci cu unt și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți într-un cuptor de 350 până când marginile se simt ferme la atingere și încep să transforme o nuanță mai închisă, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Rulați un cuțit între RIM pan și brownie. Dacă doriți, răspândiți cu glazură de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Ciocolată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
6
Se lasă să se răcească în tigaie pe un raft, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Tăiați în 9 sau 16 pătrate.
8
Glazură de ciocolată. Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mic, amestecați frecvent 1/3 cană frișcă și 1 cană (6 oz.) chipsuri de ciocolată semidulce până se topesc și se netezesc. Se amestecă 1 linguriță de vanilie. Utilizați cald.