Nectarine braconate în sirop de miere de lavandă
Nectarinele braconate în sirop de miere de lavandă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 242 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 91 cenți pe porție. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, muguri de lavandă, nectarine și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Vafe cu nectarine braconate în sirop de miere de tarhon, Nectarine și piersici cu sirop de lavandă, și Piersici Și Nectarine Într-Un Sirop De Miere.
Instrucțiuni
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-un cuptor olandez, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se amestecă mugurii de lavandă.
Adăugați nectarine. Reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când nectarinele sunt doar fragede (nu gătiți prea mult).
Scoateți nectarinele din tigaie cu o lingură cu fante, rezervând lichid în tigaie.
Aduceți lichidul la fierbere și gătiți până se reduce la 3 căni (aproximativ 10 minute). Se răcește ușor.
Serviți siropul cu nectarine și iaurt.
Garnisiți cu lavandă proaspătă, dacă doriți.