Nasturel Vichyssoise
Nasturel Vichyssoise ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 255 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.05 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, cartofi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Zară Vichyssoise cu Nasturel, Supă răcită de cartofi-praz cu fenicul și năsturel (vichyssoise), și Vichyssoise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți cartoful, ceapa, bulionul și smântâna, neacoperite, într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri până când legumele sunt moi, aproximativ 10 minute. Se amestecă năsturelul și se gătește amestecul, neacoperit, la foc moderat mic încă 3 minute.
Supă pur și simplu în 2 loturi într-un blender până la omogenizare, aproximativ 45 de secunde pe lot (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți). Forțați supa printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând puternic pe solide și apoi aruncându-le. Se condimentează cu sare și piper și se lasă supa să stea, neacoperită, până se răcește, 45 de minute, apoi se răcește, acoperită, 1 1/2 ore.
* Supa poate fi răcită rapid într-un castron metalic așezat într-un castron mai mare cu gheață și apă rece. Se amestecă ocazional timp de 15 minute, apoi se scoate din apă rece și se dă la frigider, acoperit, până la rece, aproximativ 30 de minute. * Supa poate fi răcită, acoperită, până la 2 zile.