Reteta napi japonezi cu Miso ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 30 minute. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.07 pe portie. O porție conține 208 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de mirin, napi japonezi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Napi Japonezi Cu Miso, Napi Miso, și Napi Japonezi murati cu Shiso din borcane mici, arome mari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună miso și 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Miso
2
Aruncați tulpinile de nap și tocați grosolan frunzele. Înjumătățiți napii (lăsați întregi dacă sunt mici) și puneți într-o tigaie grea de 12 inci împreună cu apă, mirin, lingură de unt rămasă și 1/8 linguriță de sare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se fierbe, acoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nap
Unt
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați verdeață prin pumni, întorcând și amestecând cu clești și adăugând mai mult pe măsură ce volumul în tigaie se reduce. Acoperiți și gătiți 1 minut. Descoperiți și continuați fierberea, amestecând ocazional, până când napii sunt fragede și lichidul este redus la o glazură, aproximativ 5 minute. Se amestecă untul miso și se gătește 1 minut.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Indaba Chenin Blanc. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.