Nacho Party" Pizza
Nacho Party " Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 96 de cenți pe porție. O porție conține 466 calorii, 13g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Cap la magazin și ridica ranch dressing, pizza brânză, sos de piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma brânza de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nacho Petrecere Cheesecake, [] Nacho Pizza, și Nacho Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.
Așezați pizza congelată pe foaia de cookie-uri negrasă. Se acoperă cu fasole, brânză și roșii.
Coaceți 17 până la 20 de minute sau până când centrul este bine încălzit și brânza este topită.
Scoateți pizza din cuptor.
Se presară cu chipsuri de tortilla.
Într-un castron mic, amestecați sosul și sosul de piper.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.