Năut de lămâie și tocană de roșii uscate la cuptor
Lemony năut și tocană de roșii uscate la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 290 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,81 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, sare kosher, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Năut de lămâie și tocană de roșii uscate la cuptor, Salată de sparanghel cu roșii uscate la soare și o vinetă de lămâie, și Tort de naut cu roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați nautul, oregano, frunza de dafin și ardeiul roșu zdrobit și condimentați cu sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ierburile sunt parfumate, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul și sucul de lămâie și dați la fiert. Fierbeți tocanita la foc moderat până când bulionul se reduce la jumătate, aproximativ 20 de minute. Se amestecă roșiile uscate la cuptor și usturoiul și se fierbe timp de 5 minute. Aruncați frunza de dafin. Condimentați tocanita cu sare și serviți cu pâine crustă.