Năut și fasole marină în sos picant de roșii (indian)
Năutul și fasolea marină în sos picant de roșii (indian) ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 3. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 427 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, fasole oz navy, mănuși de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Ouă și năut în sos picant de roșii, Năut Indian Picant-Acru Cu Conopidă, și Burrito Indian cu spanac, naut și roșii pentru rețete similare.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Berger Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.