Năut și Bietă Elvețiană în parmezan și bulion de roșii uscat la soare

Năut și Bietă Elvețiană în parmezan și bulion de roșii uscat la soare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați năut și brânză elvețiană în parmezan și bulion de roșii uscate la soare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 334 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză parmigiano-reggiano, brânză elvețiană, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Supă picantă de roșii uscate la soare cu fasole albă și Bietă Elvețiană, Chard Elvețian Și Năut, și Năut și Bietă Elvețiană.

Instrucțiuni

1
Într-o oală de supă medie, aduceți bulionul la foc mic cu coaja de brânză și nautul. Gatiti la foc mic pana cand bulionul este aromat, aproximativ 10 minute; aruncați coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați smogul elvețian și fierbeți până se ofilesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Se ia de pe foc și se amestecă 1/4 cană din pesto de roșii uscate la soare. Condimentează supa cu sare și piper. Se toarnă în boluri și se presară cu brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pesto De RoșiiPesto De Roșii
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
4
Încingeți fiecare castron cu o păpușă din pesto-ul rămas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista