Această rețetă servește 20 și costă 42 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 84 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, usturoi, cotlete groase de carne de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Cotlete De Porc Glazurate Cu Melasă, cotlet de porc melasă portocalie, și Cotlet De Porc Melasă Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți oțet, melasă, usturoi, rozmarin și 1/4 cană muștar într-un bol. Împărțiți marinada între 2 pungi mari de congelator ziplock; adăugați cotlete și întoarceți-vă pentru a acoperi. Sigilați și răciți timp de 2 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4 Căni De Făină De Grâu
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt (350F până la 204°).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți cotletele din marinadă, scuturând excesul. Puneți deoparte marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4
Periați cotletele cu ulei; se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Cotlete de grătar, acoperite, până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 63°, 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
6
Transferați cotletele pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie; lasa sa stea.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Bateti marinata deoparte si restul de 1/4 cana de mustar intr-o cratita mica. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește, amestecând frecvent, timp de 4 minute. (Sosul va fi gros.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se topește. Se toarna sosul peste cotlet, se presara cu Gorgonzola si se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.