Must-Have Muffaletta Burgers
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați must-Have Muffaletta Burgers. Această rețetă face 4 porții cu 1445 calorii, 59G de proteine, și 114g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză provolone, rulouri kaiser, maioneză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până slănină ai putea urma acest curs principal cu Blueberry Buckle ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Muffaletta Burgers, Muffaletta Dip, și Muffaletta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie mare de copt grea cu folie de aluminiu.
Aranjați 12 felii de salam într-un singur strat pe foaia de copt.
Coaceți până când feliile de salam sunt rumenite (la fel ca slănina), urmărind îndeaproape pentru a vă asigura că se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute. Vor fi crocante pe măsură ce se răcesc.
Transferați slănina de salam pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Puneți deoparte să se răcească.
Combinați carnea de porc, ceapa, usturoiul, sarea, condimentele grecești și piperul negru într-un castron mare și amestecați doar până când sunt combinate uniform, nu amestecați prea mult). Formați amestecul de carne în 4 chiftele egale cu un diametru puțin mai mare decât rulourile kaiser, astfel încât atunci când se micșorează după gătit să se potrivească perfect ruloului.
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la foc mediu. Odată ce grătarul este fierbinte, gătiți burgerii până când sucurile se limpezesc și prăjiturile sunt ferme la atingere, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Nu gătiți prea mult sau burgerii vor fi uscați și fără gust. Topiți fiecare burger cu 2 felii de brânză provolone în ultimele 2 minute de gătit pentru a topi brânza.
Scoateți burgerii pe o farfurie și cort cu folie și lăsați să se odihnească câteva minute în timp ce pregătiți rulourile.
Bateți toate ingredientele împreună într-un castron mic.
Împărțiți rulourile în jumătate și prăjiți ușor suprafețele tăiate pe grătar sau în tigaie, chiar înainte de a face prăjiturile.
Întindeți mayo creol pe jumătățile inferioare ale rulourilor și deasupra cu burgerii. Topiți fiecare burger cu 3 bucăți de slănină de salam, o felie subțire de ceapă roșie, puțină salată, apoi puțină salată de măsline tocată.
Întindeți puțină maioneză Creolă pe jumătatea superioară a fiecărei role și acoperiți burgerii. Apăsați-l în jos, apuca niște șervețele, și bucurați-vă!!!!!