Muschiulet De Porc Jamaican
Jamaican Jerk muschiulet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 264 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, ardei habanero, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Jamaican Nemernic De Porc, Jamaican Nemernic Tras De Porc Tostadas, și Jamaican Nemernic Friptură De Porc-Low Carb & Întreg 30.
Instrucțiuni
Așezați primele 15 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând fiecare parte plat. Feliați fiecare jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte; deschis plat.
Combinați amestecul de porc și ceapă verde într-un vas sau o pungă mare de plastic cu fermoar. Acoperiți sau sigilați; marinați la frigider 3 până la 24 de ore.
Scoateți carnea de porc din vas sau pungă; aruncați marinada rămasă.
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 8 minute pe fiecare parte sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160 (ușor roz).