Muschiulet de porc cu afine Gingered este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 212 calorii, 24g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, sos worcestershire, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. Este perfect pentru Crăciun. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Rețete similare includ Muschiulet De Porc Gingered, Muschiulet De Porc Gingered, și Muschiulet de porc cu sos de Mango Gingered.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați carnea de porc într-o tigaie de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Stropiți cu sos Worcestershire; se presară cu piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Piper
Sare
4
Coaceți la 425 timp de 25 până la 30 de minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
5
Lăsați să stea 5 minute.
6
Combinați vinul roșu și următoarele 3 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Se fierbe, neacoperit, 5 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc; se amestecă ghimbirul. Sos de lingură peste carne de porc.