Muschiu prajit si cartofi rosii

Muschiu prajit si cartofi rosii
Mușchiul prăjit și cartofi roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 806 calorii , 38 g de proteine și 48 g de grăsime fiecare. Pentru 5,95 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Un amestec de supă de vită, căței de usturoi, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și 30 de ani . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 80% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Fripturi de vită cu ciuperci prăjite și vinaigretă de vin roșu , delicioasă mușchie de porc prăjită cu ciuperci și salată de roșii și mușchi de porc prăjit cu piper și lămâie, cu umplutură de pâine de porumb .

Instrucțiuni

1
Tăiați mici fante în muschi; asezati cate o felie de usturoi in fiecare fanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2
Combina cimbrul si 1 lingurita de ardei; frecați peste carnea de vită. Într-o tigaie, rumeniți carnea de vită în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Puneți într-o tigaie mică, puțin adâncă.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Presărați cartofii cu piper rămas; adăugați în tigaie. Gatiti si amestecati pana se rumenesc usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți în tava de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Adăugați treptat bulion în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se toarnă peste carne și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
8
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 25-40 de minute sau până când carnea ajunge la starea de fierbere dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să indice 145°; mediu, 160°; bine făcut, 170°) și cartofii sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista