Muschi de pui cu ierburi

Muschii de pui cu ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și rețetă de 30 întregi servește 4 și costă 2,67 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 331 de calorii . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de muschi individual de pui, piper măcinat grosier, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 63% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de flanc cu salsa de ierburi , creveți cu ierburi la grătar și biscuiți cu naut cu mai multe semințe .
Instrucțiuni
PREPARARE: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. CURĂȚARE: Spălați-vă mâinile.
Îndepărtați glazura de gheață de protecție de la puiul congelat ținând sub jet de apă rece timp de 1 până la 2 minute. CURAȚI: Spălați-vă mâinile. Într-un castron mic, combinați margarina topită, oregano, rozmarin, salvie, sare și piper.
Puneți muschii congelați pe o tavă de copt tapetată cu folie.
Ungeți uniform cu tot amestecul de ierburi.
Coaceți la 375 de grade F timp de 18 până la 22 de minute sau până când sucurile interne curg limpezi. (Sau introduceți termometrul pentru carne cu citire instantanee în partea cea mai groasă a puiului. Temperatura ar trebui să fie de 170 de grade F.)
Serviți puiul cu cartofi noi aburiți și fasole verde, dacă doriți.
RĂCERE: Puneți imediat resturile la frigider.