Muschi de pui cu ierburi

Muschi de pui cu ierburi
Muschii de pui cu ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și rețetă de 30 întregi servește 4 și costă 2,67 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 331 de calorii . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de muschi individual de pui, piper măcinat grosier, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 63% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de flanc cu salsa de ierburi , creveți cu ierburi la grătar și biscuiți cu naut cu mai multe semințe .

Instrucțiuni

1
PREPARARE: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. CURĂȚARE: Spălați-vă mâinile.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Îndepărtați glazura de gheață de protecție de la puiul congelat ținând sub jet de apă rece timp de 1 până la 2 minute. CURAȚI: Spălați-vă mâinile. Într-un castron mic, combinați margarina topită, oregano, rozmarin, salvie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Puneți muschii congelați pe o tavă de copt tapetată cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Ungeți uniform cu tot amestecul de ierburi.
3
Coaceți la 375 de grade F timp de 18 până la 22 de minute sau până când sucurile interne curg limpezi. (Sau introduceți termometrul pentru carne cu citire instantanee în partea cea mai groasă a puiului. Temperatura ar trebui să fie de 170 de grade F.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Serviți puiul cu cartofi noi aburiți și fasole verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
2
RĂCERE: Puneți imediat resturile la frigider.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista