Muschi de pui cu ierburi

Muschi de pui cu ierburi
Muschii de pui cu ierburi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și rețetă de 30 întregi servește 4 și costă 2,67 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 331 de calorii . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de muschi individual de pui, piper măcinat grosier, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 63% . Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură de flanc cu salsa de ierburi , creveți cu ierburi la grătar și biscuiți cu naut cu mai multe semințe .

Instrucțiuni

1
PREPARARE: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. CURĂȚARE: Spălați-vă mâinile.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Îndepărtați glazura de gheață de protecție de la puiul congelat ținând sub jet de apă rece timp de 1 până la 2 minute. CURAȚI: Spălați-vă mâinile. Într-un castron mic, combinați margarina topită, oregano, rozmarin, salvie, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Puneți muschii congelați pe o tavă de copt tapetată cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Ungeți uniform cu tot amestecul de ierburi.
3
Coaceți la 375 de grade F timp de 18 până la 22 de minute sau până când sucurile interne curg limpezi. (Sau introduceți termometrul pentru carne cu citire instantanee în partea cea mai groasă a puiului. Temperatura ar trebui să fie de 170 de grade F.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Serviți puiul cu cartofi noi aburiți și fasole verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
2
RĂCERE: Puneți imediat resturile la frigider.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista